Word vrijwilliger

Wat fijn dat je mogelijk wilt helpen met Barbara's campagne! Om Nederland eerlijker en socialer te maken, kunnen we alle hulp gebruiken! Helpen bij flyeren, het organiseren van online bijeenkomsten, of het delen van berichten op social media. Alles is welkom! Twijfel daarom niet om je onderstaand aan te melden als vrijwilliger!

Help mee!

Nog maar even tot de verkiezingen. Verkiezingen waar Barbara Oomen op plaats 20 staat voor de PvdA. Zij wil in de Tweede Kamer opkomen voor onze rechten, en voor regio’s als Zeeland en zou dit geweldig doen. Wel heeft zij om zeker te zijn van een plek 20.000 voorkeursstemmen nodig. Dat kan lukken, maar alleen met jouw hulp. Hoe kun jij helpen? Op heel veel manieren:

  • Praat, mail, app over jouw steun voor Barbara! Het gaat erom zoveel mogelijk mensen die anders niet op de PvdA, of op nummer 20, zouden stemmen over te halen om dit te doen. 

  • Volg Barbara op social media, en like/deel alles waar jij het mee eens bent. Barbara is op Twitter, LinkedIn, Instagram en Facebook. Dit is haar ‘politieke Facebook’ pagina, je kunt ook anderen uitnodigen om deze te liken.

  • Laat weten waarom jij op Barbara stemt: dit kan met een berichtje op de website maar ook met een zelfgefilmd filmpje van 10 – 30 seconden, dat je hier kunt e-mailen naar barbaraoomen@pvda.nl

  • Bestel een poster: voor het raam. Wil jij een poster op a2/a3, vul dan deze enquête in.

  • Bestel vrolijke kaarten: met aan de voorkant Barbara's vrijwilligers, en aan de achterkant informatie over Barbara en een foto. Niets werkt beter als stemadvies dan een handgeschreven kaartje van jouw hand. Je kunt zelfs met een aantal vrienden een schrijfavond organiseren. Wil je helpen? Vul hier dan het aantal kaarten in dat je wilt ontvangen

  • Woon je in Zeeland? Bezorg dan flyers: wij willen in alle Zeeuwse winwijken twee keer een brief en flyer van Barbara bezorgen. Wil en kun je nog helpen? Laat het dan hier weten.

  • Organiseer iets: Vrouwenrechten, de regio, inclusie, duurzaamheid, migratie, de universiteit, onderwijsverbetering, mensenrechten, de rechtsstaat, het lokaal bestuur – Barbara weet veel van deze, en andere terreinen. Als jij een bijeenkomst over een van deze onderwerpen wil organiseren met Barbara als gast (al dan niet met anderen, live of digitaal) – neem dan contact op via barbaraoomen@pvda.nl

  • Jouw eigen creatieve inbreng: Heb je een idee voor een poster? Ken je journalisten? Een club mogelijke stemmers? TeamBarbara is specifiek op zoek naar mensen die filmpjes kunnen helpen editen, maar alle hulp is welkom.

  • Andere gedachten? Deel ze hier

Jullie kennen Barbara. Zij is dé kandidaat voor de rechtsstaat en regio, en brengt kennis, vrolijkheid en daadkracht naar Den Haag. Helpen jullie haar het Binnenhof bestormen? Onderneem dan zo snel mogelijk actie: alle stemmen helpen!

Alvast heel veel dank,

 

Team Barbara